De Trimsalon

Even voorstellen

Mijn naam is Cynthia Vos en mijn passie is het exterieur verzorgen van honden en katten. In 1999 heb ik bij opleidingsinstituut cursuscentrum dierverzorging te Barneveld mijn hondentrimdiploma behaald. Mijn grote voorbeelden waren en zijn nog steeds Monique Bons van Hondentrimsalon Old-Tip waar ik mijn praktijk opleiding mocht voldoen en Jean Beets welke mijn docent was op school. Door het hebben getraind en gefokt van Zwitserse witte herders kwam ik terecht in de tentoonstelling wereld en kwam ik in contact met andere fokkers van vele andere hondenrassen. hierdoor werd mij de mogelijkheid geboden mij verder te specialiseren van het trimmen en showklaar maken van o.a. West Highland White Terrriërs, Hollandse Smousen, Cairn Terriers, Schnauzers, Lagotto Romagnolo, Poedels, Bichon frise en natuurlijk tot in perfectie mijn eigen Zwitserse witte herdershonden. Deze ervaringen hebben ertoe geleid om op hoog en deskundig niveau te trimmen.

Tot op heden verbreed ik mijn kennis en leer nieuwe technieken en rassen te trimmen. Daarnaast leidt ik als erkend leerbedrijf stagiaires op welke een opleiding hondentrimmen volgen. Waardoor dit jaar mijn eigen Hondentrimopleiding van het Noorden van start is gegaan. Voor meer informatie over de opleiding kunt u een kijkje nemen op de pagina Trimopleiding of contact opnemen via email: hondentrimsaloncynthia@gmail.com.

Wat hebben wij te bieden?

Hondentrimsalon Cynthia beschikt over een luxe ruime trimsalon met een mooie ambiance en sfeer. Met veel comfort voor ons en voor de dieren en eigenaren. Vanuit de ingang heeft u complete inzage in de salon. U bent van harte welkom om tijdens de behandeling van uw dier te blijven wachten. Voor u zijn ook voorzieningen aanwezig om te kunnen ontspannen. Te denken valt aan een lekker kopje koffie of thee en/of cup-a-soup. En is er een massage kussen waarvan u gebruik kunt maken zodat u heerlijk kunt relaxen tijdens de behandeling van uw huisdier. Er zijn voldoende tijdschriften om te lezen en u kunt gebruik maken van de gratis snelle WIFI verbinding.

Het is wel belangrijk dat u geen haast heeft. We nemen voor ieder dier ruim de tijd. Het is geen verplichting om te blijven wachten. U kunt met een gerust hart uw huisdier achterlaten en op een afgesproken tijd weer ophalen.

We werken met hoogwaardige producten van Pet Silk Europe en Urban pup. Deze zijn tevens in de trimsalon te koop. Uw hond of kat wordt op een liefdevolle manier getrimt en behandeld. Voor u als baas/bazin krijgt u begeleiding over hoe het beste uw geliefde huisdier te onderhouden tot aan de volgende afspraak. U mag rekenen op een vakkundige trimbehandeling van uw dier in een zeer fris verzorgde en schone omgeving.

Wat krijgt u?

Uw hond en/of kat krijgt de meest deskundige trimbehandeling, afhankelijk van het ras of kruising vachtsoort, huid en gemoedstoestand van het dier wordt er geplukt, geknipt, geefileerd, ontwolt, ontklit, gewassen, gedroogd de nagels, oren, tanden behandeld en de anaalklieren geleegd waar nodig. Bij het vaststellen van eventuele ziektes verwijzen we door naar een dierenarts.
  • Er zijn altijd snacks aanwezig voor de dieren.
  • Het welzijn van uw dier staat altijd voorop.
  • Er is een puzzel aanwezig voor de dieren als deze even op u moeten wachten om zich nog even te vermaken.
We staan voor passie voor het vak en liefde voor uw huisdier. U krijgt de meest veelzijdige service.

Tot slot,
Hondentrimsalon Cynthia is aangesloten bij de vakvereniging ABHB. Met ruim 19 jaar ervaring bent u verzekerd van perfectie en sta ik met persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier klaar. Meer informatie vindt u op deze website. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0599-610514. We zijn u graag van dienst.